Tinejdž magazin Hej!: NINA IZ OPOVA NA NASLOVNOJ STRANI

22/11/2016

NINA IZ OPOVA NA NASLOVNOJ STRANI
Opovo, 22. novembar 2016;
U najnovijem, novembarskom broju popularnog tinejdžerskog magazina „Hej!“ na naslovnoj strani zablistala je naša Nina Stojanović iz Opova. Nina je pobedila na foto konkursu koji je zajedno sa magazinom Hej sprovela poznata kozemtička kompanija Garnier. Kako organizatori konkursa navode, pristigao im je ogroman broj fotografija ali se stručni žiri opredelio samo za jednu – našu Ninu. Kao pobednica, Nina je nagrađena profesionalnim šminkanjem, frizurom i fotografisanjem za njen omiljeni časopis.
dsc_5733

Trinaestogodišnja Nina navodi da se za za konkurs prijavila jer obožava da se slika, ali i da misli da je premlada za ozbiljnu šminku, tako da još uvek koristi samo sjaj za usne.

Nina Stojanović pohađa sedmi razred Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Opovu i odličan je učenik. U par navrata njene fotografije su već objavljivane u dečijim rubrikama Blic magazina Žena i Blicu, ali ovo sada je prvo „profesionalno“ slikanje.
scan0001-copy

Kada su u pitanju ambicije Ninino opredeljenje je muzika. Redovno učestvuje na dečjim regionalnim muzičkim festivalima gde je imala zapaženih uspeha i planira da nakon osnovnog obrazovanja upiše odsek solo pevanja Muzičke škole „Jovan Bandur“ u Pančevu. U tu svrhu priprema je naša sugrađanka profesorka Ivana Josić.
dsc_5722

Što se tiče karijere foto modela i manekenke, Nina kaže da joj to sada nije u prvom planu ali da će se time baviti uz muziku, koja joj je ipak prvi prioritet.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije