Donacija za predškolsku ustanovu: NOVAK ĐOKOVIĆ FONDACIJA ZA OPOVAČKI BAMBI

18/11/2016

NOVAK ĐOKOVIĆ FONDACIJA ZA OPOVAČKI BAMBI
Opovo, 18. novembar 2016;

U okviru humanitarnog projekta „Ruke tvoje Vojvodine“ predstavnici Novak Đoković fondacije i Radio – televizije Vojvodine, dodelili su danas didaktička i tehnička sredstva, sportske rekvizite i igračke mališanima Predškolske ustanove „Bambi“ u Opovu. Didaktička sredstva i igračke neophodne za rani razvoj 234 mališana opovačke predškolske ustanove uručila je pevačica Nevena Božović.
dsc_5444

Nakon Opova, poklone će dobiti i PU „Poletarac“ u Odžacima, potom mališani iz hraniteljskih porodica iz Sremske Mitrovice, Šida i Rume, kao i deca iz Udruženja Roma „8. april“ iz Srbobrana.

– Veoma smo srećni što imamo priliku da ove godine ulepšamo predstojeće praznike deci i njihovim porodicama iz Vojvodine. Potrudili smo se da saznamo šta je to što nedostaje predškolskim ustanovama i sa puno pažnje i ljubavi pripremili poklone. Verujemo da će didaktička sredstva, sportski rekviziti i igračke pomoći vaspitačima u svakodnevnom radu sa mališanima u predškolskoj ustanovi u Opovu, ali i drugim gradovima koje ćemo posetiti u narednom periodu, istakla je projektna menadžerka Novak Đoković fondacije Džudža Jakovljević
dsc_5496

Ispred lokalne samouprave i predškolske ustanove zahvalili su se predsednik opštine Opovo dr Zoran Tasić i direktorka PU „Bambi“ Jelena Mitić.

– Meni je izuzetno drago što je Novak Đoković fondacija po drugi put prepoznala potrebu ove predškolske ustanove i naše male i nerazvijene opštine. Svaki vid pomoći ovoj ustanovi znači i mislim da će ovo biti iskorišćeno na pravi način. Mi kao lokalna samouprava, pokrenuli smo jednu opsežnu akciju u kojoj smo za svu decu predškolskog i školskog uzrasta iz socijalno ugroženih porodica obezbedili besplatnu užinu, izjavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.
dsc_5466

Direktorka PU „Bambi“ Jelena Mitić je istakla značaj ove donacije u smislu edukacije kroz didaktičke igre i podsetila da Novak Đoković fondacija po drugi put pomaže opovačku predškolsku ustanovu.

Za mališane je priređena priredba koju je izvela pozorišno – muzička grupa Lilihip – Lilihop. Njihov izuzetan audio – vizuelni nastup propraćen je oduševljenjem, grajom, aplauzima i horskim pevanjem svih mališana.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije