Novi izgled računa za vodu i komunalne usluge: POPUST ZA REDOVNE PLATIŠE

14/11/2016

POPUST ZA REDOVNE PLATIŠE
Opovo, 14. novembar 2016;
Na adrese korisnika od ovog meseca stizaće objedinjeni račun za vodu i komunalne usluge na kojima će građani imati u vidu i ukupna dugovanja, odnosno, dugovanja iz prethodnog perioda. Inicijativa je potekla iz kabineta predsednika opštine, koju su nadležni u JP „Mladost“ Opovo prihvatili i sproveli u delo.
Direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković ističe da građani neće više morati kao do sada da plaćaju provizije za dva računa, kao i da imaju mogućnost da na šalterima njihovog preduzeća plaćaju bez bankarskih provizija.
dsc_5202

– Ozbiljan problem u prethodnom periodu bila su zaostala dugovanja građana, koja su kod nekih bila i iz prethodnih godina, što je često dovodilo do raznih nesporazuma između korisnika i našeg preduzeća. Na novim računima sve je transparentno i svaki naš korisnik imaće u vidu svoj kompletni dug. Takođe, za građane koji ne budu svoja dugovanja plaćali na vreme obračunavaće se kamata od 5%, ali isto tako, svi oni koji svoje obaveze budu izmirivali na vreme imaće popust od 5% na ceo račun, rekao je direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić izrazio je zadovoljstvo što su nadležni u komunalnom preduzeće modernizovali naplatu i što će računi u budućnosti biti funkcionalniji po uzoru na velika javna preduzeća kao  Elektroprivreda Srbije, Telekom ili Srbijagas.

– Inicijativa je potekla kroz praksu „Otvorena vrata“ kada primam građane, a koji su se žalili da plaćaju provizije za dva računa i da nemaju uvid u dugovanja. Saradnjom menadžmenta komunalnog preduzeća i mojeg kabineta došli do toga da će građani od novembra imati novi račun koji će biti mnogo transparentniji i funkcionalniji, izjavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.
img_0003

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije