Rekonstrukcija platoa ispred pošte: OSAM PARKING MESTA I PRATEĆI MOBILIJAR

10/11/2016

OSAM PARKING MESTA I PRATEĆI MOBILIJAR
Opovo, 10. novembar 2016;
Povodom izgradnje novog parking prostora na platou ispred objekta pošte u Opovu danas se nalaze radnici i mehanizacija Javnog preduzeća „Mladost“ Opovo, koje sprovodi realizaciju ovog projekta.
Prema rečima predsednika opštine u pitanju je javni objekat sa velikom dnevnom frekvencijom bez funkcionalne parking infrastrukture, zbog čega korisnici pošte najčešće svoja vozila parkiraju na kolovozu i bankinama glavne ulice i tako ometaju saobraćaj, kao i njegovu bezbednost.
dsc_5189

– Kontaktirali smo Javno preduzeće „Pošta Srbije“ ali oni nisu bili zainteresovani za rekonstrukciju prilaznog prostora tako da smo odlučili da sami sprovedemo radove, jer u pitanju su pre svega interesi naših građana, izjavio je povodom obilaska početka radova predsednik opštine dr Zoran Tasić.
dsc_5190

Prema projektu na platou ispred pošte biće osam parking mesta, kao i prateći mobilijari u vidu klupa i kanti za odlaganje smeća.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije