Radovi u ulici Maksim Gorki: ZAJEDNIČKIM NASTUPOM DO KVALITETA I EFIKASNOSTI

07/11/2016

ZAJEDNIČKIM NASTUPOM DO KVALITETA I EFIKASNOSTI
Opovo, 07. novembar 2016;
Radovi u ulici Maksima Gorkog u Opovu polako ulaze u završnu fazu. Radnici Mesne zajednice Opovo betonirali su oko 70% trotoara, dok radnici JP „Mladost“ saniraju delove kišnog kanala uz most na Zlatnici, a u toku su i zacevljenja ćuprija na mestima gde postoje ulazi.
dsc_5140

– Zajedničke aktivnosti JP „Mladost“ Opovo i Mesne zajednice Opovo, dobar su primer kako sinhronizacijom opštinskih službi možemo dobiti na efikasnosti i kvalitetu. Iskreno se nadam da će građanima ovog dela Opova nakon završetka ovih radova trotoar i prateća infrastruktura zaista značiti, izjavio je prilikom današnjeg obilaska terena predsednik opštine dr Zoran Tasić.
dsc_5139

Kako saznajemo akciji se pridružuju i firme koje imaju sedišta u ovom delu ulice Maksima Gorkog. Tako će firma LOST doo Opovo finansijski učestvovati u nabavci materijala za radove na izgradnji trotoara od mosta na kanalu do ulice Stanka Tomića, a učešće je najavila i firma STR „Stovarište.
dsc_5131

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije