Mesna zajednica Sefkerin: ČIŠĆENJE SMEĆA NA PUTU SEFKERIN – BELA KUĆA

31/10/2016

ČIŠĆENJE SMEĆA NA PUTU SEFKERIN – BELA KUĆA
Sefkerin, 30. oktobar 2016;
U organizaciji Mesne zajednice Sefkerin, a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, u nedelju je pokrenuta akcija prikupljanja i čišćenja smeća uz bankine lokalnog puta Sefkerin – Bela kuća.
Nakon, košenja i sečenja divlje vegetacije uz bankine na ovoj deonici puta, koja je bila višegodišnji problem za bezbednost u saobraćaju, kao posledica dugotrajnog akumuliranja u šiblju i grmlju, pojavila se velika količina smeća i otpada.
20161030_093157

Samo prvog dana akcije, sakupljeno je preko 100 džakova raznog smeća – plastičnih flaša, kesa, kao i prazne ambalaže poljoprivrednih hemikalija, što je očigledno ostalo iza poljoprivrednika koji rade parcele pored puta, a predstavlja opasnost po životnu okolinu.
untitled-1

Predsednik Saveta mesne zajednice Sefkerin Saša Komarov ovom prilikom je apelovao na poljoprivrednike da obrate pažnju i pravilno skladište praznu ambalažu od hemikalija kako bi sačuvali zajedničko životno okruženje. Istovremeno, Komarov se zahvaljuje lokalnoj samoupravi na finansiranju akcije, koja će trajati sve dok se ova deonica puta potpuno ne očisti.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije