Takmičenje u pecanju udicom na plovak: POBEDNIČKI PEHARI ZA DVA STEFANA

16/10/2016

POBEDNIČKI PEHARI ZA DVA  STEFANA
Opovo, 16. oktobar 2016;
Mada su sivi oblaci kao Damoklov mač sve vreme visili nad glavama organizatora i učesnika, današnje takmičenje u pecanju udicom na plovak uspešno je i bez kiše sprovedeno od početka do kraja.
U partnerskoj organizaciji Udruženja „Inicijative mladih Opovo“ i Udruženja sportskih ribolovaca „Linjak“ Opovo, takmičenje je proteklo besprekorno, od pripreme opreme za takmičare, žrebanja za mesta i pozicije, pa sve do završnih radnji i čišćenja prostora oko jezera po završetku ove lepe manifestacije.
dsc_4356

Za sve učesnike bio je obezbeđen doručak i osveženje tokom trajanja takmičenja. Na opovačkom jezeru Gajger neposredno uz Hotel „Stari Banat“, u pionirskoj konkurenciji takmičilo se 33 dečaka i devojčica, dok je u juniorsko – seinorskoj kategoriji bilo šest takmičara. Pored učesnika, na šetalištu uz jezero bio je prisutan i popriličan broj građana i drugih znatiželjnika koji su obilazili manifestaciju.
dsc_4367

Dva sata, od 10:00 do 12:00 časova trajalo je takmičenje, nakon čega je usledilo merenje i vraćanje ulova u vodu. U pionirskoj konkurenciji pobednički pehar je podigao Stefan Hajduk, drugo mesto je osvojio Petar Puškaš, dok se bronzanom medaljom okitila Andrea Marković.
dsc_4363

U juniorsko – seniorskoj kategoriji najbolji je bio Stefan Giošev, srebrnu medalju je osvojio Miloš Vukojević, a bronzanu Mile Šikl.
Ispred lokalne samouprave, koja je bila sponzor ove manifestacije, pobedničke pehare i medalje uručio je predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je čestitao pobednicima, a ostalima poželeo više sreće drugi put.
dsc_4383

– U planu je revitalizacija jezera i kanala Gajger. Udruženje sportskih ribolovaca „Linjak“ sprovešće poribljavanje i uređenje obala uz logističku podršku lokalne samouprave, tako da se na ovom ribolovačkom reviru očekuju još kvalitetnija takmičenja u sportskom ribolovu, rekao je ovom prilikom predsednik opštine.
dsc_4382

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

najnovije

najčitanije