Autobuska stanica Opovo: ČETIRI POLAZAKA MANJE NA RELACIJI PANČEVO – OPOVO – PANČEVO

07/10/2016

ČETIRI POLAZAKA MANJE NA RELACIJI PANČEVO – OPOVO – PANČEVO
Odlukom JKP Auto prevoznika Pančevo od 6. oktobra ukidaju se sledeći polasci ATP na relaciji Pančevo – Opovo – Pančevo. Linije ovih polazaka skraćuju se do Glogonja.
Pančevo – Opovo 3:40 / Opovo – Pančevo 4:30
Pančevo – Opovo 8:00 / Opovo – Pančevo 8:50
Pančevo – Opovo 10:00 / Opovo – Pančevo 10:50
Pančevo – Opovo 20:30 / Opovo – Pančevo 21:20
Do ove promene je došlo iznenada, o čemu nam svedoče izjave putnika na ovoj relaciji, koji su nam juče poslali pritužbe na, kako sami kažu, neprihvatljivo ponašanje nadležnih na Autobuskoj stanici u Pančevu. Naime, u trenutku kada je odluka stupila na snagu, putnici su kupili karte i platili cenu do Opova, da bi u Glogonju saznali da se autobus ne saobraća dalje. S druge strane, u Opovu nije bilo ovakvih slučajeva, a građanstvo je obavešteno putem lokalnih medija i obaveštenju na samoj stanici.
Pretpostavljamo da je odluka JKP ATP o redukciji polazaka na ovoj liniji usledio iz ekonomskih razloga jer se na ovoj liniji saobraća više privatnih kombi prevoznika, koji putnicima nude mnogo povoljnije uslove, pre svega, cenu karata.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije