Za četiri dana svečano otvaranje: BJELA OBIŠAO OPOVAČKI DOM KULTURE

25/09/2016

BJELA OBIŠAO OPOVAČKI DOM KULTURE
Opovo, 25. septembar 2016;
U društvu kolege Andrije Kuzmanovića (Jakša iz filma Montevideo, bog te video) i predsednika opštine dr Zorana Tasića, poznati glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić obišao je murale koji se oslikavaju na fasadi doma kulture i renoviranu bisokopsko – pozorišnu salu.
dsc_3240

Bjelogrlić i Tasić dogovorili su se oko tehničkih detalja u vezi svečanog otvaranja sale, dolaska glumaca koji će igrati u novoj seriji koja se snima u baranđanskom studiju i konferencije za novinare koja će se tom prilikom organizovati. Dragan je veoma zadovoljan mogućnostima opovačke sale, odnosno pozornice, za koju smatra da uz neke tehničke dorade, pre svega binske rasvete, ima sve uslove za održavanje pozorišnih predstava, zbog čega je i sam zainteresovan da pomogne na tom planu.
dsc_3243

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije