Saopštenje Dom zdravlja Opovo: DRAGAN UGRINOV AKREDITOVANI PREDAVAČ ZDRAVSTVENOG SAVETA SRBIJE

02/09/2016

DRAGAN UGRINOV AKREDITOVANI PREDAVAČ ZDRAVSTVENOG SAVETA SRBIJE
Opovo, 02. septembar 2016;
Sa velikim zadovoljstvom i ponosom , ističemo  da u našoj maloj sredini imamo sugrađana, kolegu i saradnika mr sci Dragana Ugrinova,  koji je  pored svih svojih profesionalnih i poslovnih obaveza  ostao u domenu svoje primarne delatnosti –  zdravstvene zaštite  i našao snage i vremena  da to podeli sa ustanovom u kojoj je stekao svoje prvo radno iskustvo, ne zaboravljajući svoje kolege, kao i zakonsku obavezu edukovanja zdravstvenog kadra i sakupljanja bodova neophodnih za produženje i obnovu licence  za rad zdravstvenih radnika i saradnika svih profila.
20160902_104855

Kolega Ugrinov je samo u  2016. godini, preko Doma zdravlja Opovo, akreditovao šest radova  i time od ukupno 20  neophodnih bodova za obnovu licence zdravstvenim radnicima Doma zdravlja Opovo obezbedio kroz svoja predavanja  sakupljanje  12 bodova, bez ikakve nadoknade, potpuno besplatno.

Zahvalni smo što je prihvatio naš poziv za saradnju, i svoje iskustvo, znanje i pozitivnu energiju preneo na kolektiv i time motivisao  i ostale kolege da slede njegov primer  i bude im podrška na tom putu. Od akreditacije  Doma  zdravlja Opovo kao zdravstvene ustanove, Dom  nije imao akreditovanog predavača  najvišeg akreditacionog tela Republike Srbije – Zdravstvenog saveta Srbije  do sada. Dragan  Ugrinov je akreditovao predavanja za edukacije zdravstvenih radika svih profila- lekara, stomatologa, farmaceuta, biohemičara, medicinskih sestara  i zdravstvenih tehničara svih profila.

Kolektiv Doma zdravlja Opovo, se kolegi Draganu  još jednom najsrdačnije zahvaljuje i želimo  mu puno uspeha u daljem naučnom radu  i usavršavanju, sa težnjom da ovakav vid saradnje nastavimo  i u vremenu koje je ispred nas.

 

Direktor Doma zdravlja Opovo

Dr Sofija Popović

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije