Licitacija poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini: IZLICITIRANO 238,13 HEKTARA

01/09/2016

IZLICITIRANO 238,13 HEKTARA
Opovo, 01. septembar 2016;
Na objavljeni oglas za javnu licitaciju poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini za prvi krug javnog nadmetanja od 18. avgusta prijavilo se sedam ponuđača na 69 javnih nadmetanja plus četiri javna nadmetanja gde je bilo po dva ponuđača.Najviše prijava bilo je u KO Baranda, ukupno 43 javna nadmetanja, u KO Opovo 22 javna nadmetanja (plus četiri dupla), u KO Sefkerin četiri javna nadmetanja, a u KO Sakule nije bilo prijava.

Prijave je podnelo šest fizičkih lica i jedno pravno lice. Licitacija  održana dana 29. avgusta u Opovu a postupak je sprovela Komisija za sprovođenje postupka davanja u zakup  poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini. Izlicitirano je ukupno 238,13 hektara.

Najniža izlicitirana cena javnog nadmetanja bila je 5.460 dinara po hektaru, a najviša izlicitirana cena javnog nadmetanja bila je 50.000 dinara po hektaru.

Komisija za sprovođenje postupka davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini upravo izrađuje Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini uz saglasnost Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i priprema drugi krug javnog nadmetanja.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije