Žene vozači traže: PREGLEDNE RASKRSNICE ZA BEZBEDNIJI SAOBRAĆAJ

29/08/2016

PREGLEDNE RASKRSNICE ZA BEZBEDNIJI SAOBRAĆAJ
Opovo, 29. avgust 2016;
Pre neki dan na adresu Opštinske uprave Opovo stiglo je pismo u kojem se grupa žena vozača iz Opova obraća lično predsedniku opštine dr Zoranu Tasiću.
Ukratko, u tekstu pisma, autorke navode da predsednik opštine treba da se pozabavi i nepreglednim ulicama i raskrsnicama, zapuštenim bankinama i kišnim kanalima. U pismu se navodi da se na mnogim okućnicama nalaze voćnjaci, stabla sa razgranatim krošnjama što ometa vožnju i može dovesti do neželjenih posledica. U nastavku teksta, taksativno su navedene raskrsnice i lokacije gde postoje problemi ovakve vrste.
DSC_1639

Povodom ovog pisma, predsednik opštine je danas zajedno sa direktorom komunalnog preduzeća i opštinskim komunalnim inspektorom, obišao sve lokacije koje su u tekstu navedene. Pored krošnji koje zaklanjaju saobraćajne znakove i raskrsnice, tokom obilaska detektovano je i niz neuređenih okućnica na kojima se nalazi šut, građevinski materijal i bujno obrasla divlja vegetacija. Kako saznajemo komunalci će vrlo brzo stupiti u akciju, dok će opštinski komunalni inspektor uručiti opomene svim nesavesnim vlasnicima domaćinstava i odrediti rok za uređenje prostora ispred kuća, dok će za sve koji to ne budu učinili u propisanom roku, čišćenje sprovesti komunalno preduzeće na račun vlasnika okućnica.
DSC_1636

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije