Kišna kanalizacija u Kertisu: ISKOP KANALA I ZACEVLJENJE ĆUPRIJA

20/08/2016

ISKOP KANALA I ZACEVLJENJE ĆUPRIJA
Opovo, 20. avgust 2016;
U saradnji lokalne samouprave i firme Bajići kop danas se sprovode radovi na iskopavanju kišne kanalizacije u delu Šumske ulice u opovačkom naselju Kertis.
Predsednik opštine dr Zoran Tasić ističe da je u neposrednoj komunikaciji sa građanima opovačkog naselja Kertis došao do saznanja da postoji problem izlivanja kišne kanalizacije u ulici Šumska, odnosno njenom završnom delu.
DSC_1152

– Građani su nam se obratili u sredu, mi smo već danas na terenu i taj problem rešavamo. Ne želim da budem maliciozan ali za razliku od ranijih i dugogodišnjih parlamentarnih predstavnika iz ovog naselja koji su uglavnom delili majice, prsluke i kačkete, mi se bavimo i rešavamo konkretne probleme građana naselja Kertis, izjavio je predsednik opštine prilikom obilaska terena.
DSC_1158

Kako saznajemo od prisutnih građana u pitanju je decenijski problem jer u kišnom periodu voda plavi asfaltni put, dvorišta i podrumske prostorije.

Firma Bajići kop vrši iskop kišne kanalizacije, odnosno kanala u dužini od 200 metara, dok je lokalna samouprava obezbedila betonske cevi za ćuprije, s tim što će građani, odnosno vlasnici kuća, imati obavezu da izvrše zacevljenje svojih ćuprija i na taj način omoguće protok kišne kanalizacije.
DSC_1162

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije