Tarupanje u Barandi: OČIŠĆEN PRIISTUPNI PUT KA GROBLJU I DVORIŠTA AMBULANTE I UPIK OPOVO

20/08/2016

OČIŠĆEN PRIISTUPNI PUT KA GROBLJU I DVORIŠTA AMBULANTE I UPIK OPOVO
Baranda, 20. avgust 2016;
U saradnji lokalne samouprave i Šumske uprave Opovo danas je sprovedeno tarupanje i čiščenje divlje vegetacije dvorišnim prostorima Zdravstvene stanice Baranda i Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo, kao i oko pristupnog puta ka baranđanskom groblju.
DSC_1135

– Preko projekta Otvorenih vrata saznali smo za ove probleme i u saradnji sa Šumskom upravom Opovo, koja nam je kao društveno – odgovorna organizacija izašla u susret i sa svojim radnicima i mehanizacijom tarupanjem rasčistila pomenute prostore, rekao je povodom današnje akcije predsednik opštine dr Zoran Tasić.
IMG_1174

Na ovim lokacijama bujala je obilna divlja vegetacija tako da su dvorišta bila potpuno nefunkcionalna, a na pristupnom putu isečena su stabla i istarupano žbunje sa svake strane u širini od 15 metara.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije