Uređenje atarskih puteva: SANACIJA STARIH I UREĐENJE NOVE DEONICE U SEFKERINU

18/08/2016

SANACIJA STARIH I UREĐENJE NOVE DEONICE U SEFKERINU
Sefkerin, 18. avgust 2016;
Projekat „Uređenja atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo“ sprovodi se i ove godine, a startovao je sa radovima u Sefkerinu. Projektom je predviđeno tri kilometara atarskih puteva, po kilometar u Sefkerinu, Opovu i Sakulama, dok su sredstva za Barandu i ove godine predviđena za projekat komasacije.
DSC_1019

Ovogodišnje radove izvodi firma Eko Maber Inženjering iz Pančeva, dok je nadzorni organ Banat Inženjering iz Zrenjanina. Vrednost projekta je 9 miliona sa pdv-om, a sredstva su obezbeđena iz opštinskog budžeta, odnosno izdavanja državne zemlje u zakup.

Zajedno sa predstavnicima izvođača radova i nadzornog organa, početak radova obišao je predsednik opštine dr Zoran Tasić.
DSC_1025

– Imamo sreću da je firma Eko Maber Inženjering društveno – odgovorno preduzeće pa nam je izašlo u susret i bez naknade uradilo sanaciju postojećih deonica, koje su zbog ranije loše izvedenih radova prepune rupa i depresija, izjavio je za Glas Opova predsednik opštine.

U pitanju je oko 500 metara puta na starim deonicama, gde je po rečima predstavnika Eko Maber Inženjeringa nasuto 250m³ agregata. Što se tiče novih deonica, radovi se sastoje od iskopa, nasipanja peska, nasipanja kamenog agregata i uređenja bankina. Nakon Sefkerina uređenje atarskih puteva nastavlja se u Opovu, a zatim i u Sakulama.
DSC_1014

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije