JP „Mladost“ Opovo: KONSTATOVANO STANJE NA MALOM GROBLJU, RADOVI USKORO STARTUJU

16/08/2016

KONSTATOVANO STANJE NA MALOM GROBLJU, RADOVI USKORO STARTUJU
Opovo, 16. avgust 2016;
Dan nakon odluke Opštinskog veća da se po hitnom postupku započne sa rešavanjem problema u vezi krađa i skrnavljenja grobnih mesta na Malom groblju u Opovu, direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković i njegov pomoćnik Andrija Kirhner, izašli su jutros na teren kako bi ustanovili stanje i uradili projektnu i finansijsku konstrukciju.
DSC_0963
Na osnovu viđenog direktor Dragan Živković je izjavio za Glas Opova da će radovi na postavljanju rasvete duž centralne staze krenuti već ovih dana.
– Planiramo montiranje šest stubova i rasvetnih tela ali smo prinuđeni da uklonimo tri stabla zbog dovoda električne mreže. Nakon toga sledi postavljanje video nadzora, rekao je Živković.
Što se tiče ograde uz severoistočnu stranu groblja, potrebno je ukloniti, sada već izrazito zaraslu divlju vegetaciju, što će se sprovesti u septembru, a sa rasčišćavanjem terena uslediće i izgradnja zida i ograde.
Od predstavnika JP „Mladost“ saznajemo da na meti kradljivaca nisu samo metalne ograde grobnih mesta i da su lopovi u dva navrata skidali i veliku kapiju na ulazu u groblje.
DSC_0966

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije