Aktivni raspust: KAMPOVANJE DUNAV 2016

14/08/2016

KAMPOVANJE DUNAV 2016
Belegiška ada, 14. avgust 2016;
Učesnici Aktivnog raspusta – Kampovanje Dunav 2016, nalaze se drugi dan na Belegiškoj adi na Dunavu. Pod budnim nadzorom profesora fizičkog vaspitanja Osnovne škole „Dositej Obradović“ devojčice i dečaci naše škole uživaju u brojnim aktivnostima. Igra se fudbal, odbojka na pesku i u vodi, uče razne izviđačke veštine.
DSC_0906

Lokalana samouprava i Agros d.o.o. Opovo sponzorisali su ovogodišnji projekat Aktivni raspust i tim povodom danas su kampere posetili predsednik opštine dr Zoran Tasić i menadžerka Hotela „Stari Banat“ Olivera Mihajlović.
DSC_0878

Iz hotela svaki dan se šalje ručak tako da su danas naši mališani obedovali bečke šnicle. Puno aktivnosti i boravak u prirodi puno su uticali na njihov apetit što smo se na licu mesta i sami uverili.

– Prvi put sam na Belegiškoj adi i moram priznati da je lokacija prelepa, a da je ovaj projekat zaista odličan. Deca su zadovoljna, puno je aktivnosti i sve pohvale za profesore i ostale volontere koji se brinu za njih. Bez obzira da li će naredne godine Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu finansirati Aktivni raspust, lokalna samouprava će dati dovoljnu podršku da naša deca svake godine imaju priliku da kampuju na ovoj lepoj dunavskoj adi, poručio je predsednik opštine.
DSC_0858

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije