Uređenje ulica u Barandi: U TOKU SU RADOVI U DELU ULICE IVE LOLE RIBARA

08/08/2016

U TOKU SU RADOVI U DELU ULICE IVE LOLE RIBARA
Baranda, 08. avgust 2016;
U toku su radovi na uređenju dela ulice Ive Lole Ribara u Barandi na potezu od ulice Olga Petrov. U pitanju je jedan od takozvanih „sokaka“ i radovi podrazumevaju rasčišćavanje, nasipanje i ravnanje. Prošle nedelje teren je obišao predsednik opštine dr Zoran Tasić sa svojim saradnicima i tom prilikom je razgovarao sa građanima iz ovog kraja Barande i dogovorio se oko realizacije radova.
41760

– Na osnovu informacija koje sam u međuvremenu dobio došao sam do saznanja da je uređenje ovog dela ulice Ive Lole Ribara u Barandi obećano još pre 40 godina. U svakom slučaju vrlo brzo smo se organizovali i našli zajednički jezik, tako da su na obostrano zadovoljstvo radovi u toku. Potrebno je samo malo razumevanja, dobre organizacije, pa se uz minimalna sredstva puno toga može uraditi, rekao je predsednik opštine dr Zoran Tasić.
Uvodne radove izvelo je preduzeće Agros d.o.o. Opovo, a glavni deo firma Bajići kop.
41766

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije