Divlja deponija Donji Ugar: JOŠ JEDNA AKCIJA FIRME BAJIĆI KOP

08/08/2016

JOŠ JEDNA AKCIJA FIRME BAJIĆI KOP
Opovo, 06/08. avgust 2016;
Nakon raščišćavanja i uređenja prostora divlje deponije kod Malog groblja u Opovu, firma Bajići kop danas je sprovela istovetnu akciju u opovačkom ataru na toponimu Donji Ugar.
Untitled-1

Divlja deponija se nalazila neposredno uz atarski put gde su očigledno nesavesni građani pored poljoprivrednog otpada istovarali i kućno smeće.

Po rečima opštinskog komunalnog inspektora Aleksandra Spasojevića problem sa ovim prostorom nije toliko velik zbog odlaganja komposta i da je primarni problem deponovanje kabastog i raznog drugog otpada, kao i narušavanje imovine vlasnika susednih njiva.
Untitled-2

– Ovu deponiju smo u više navrata čistili i odstranjivali otpad ali bi već nakon 24 časa nalazili nove naslage smeća. Nažalost, mogu da konstatujem da se to i ovog puta dogodilo, rekao je komunalni inspektor nakon današnjeg obilaska ovog lokaliteta.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije