Crveni krst Vojvodine – Opovo: ISPRAĆAJ DECE U ODMARALIŠTE

01/08/2016

ISPRAĆAJ DECE U ODMARALIŠTE
Opovo, 01. avgust 2016;
Povodom akcije Crvenog krsta Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju, predsednik opštine dr Zoran Tasić danas je primio četvoro mališana školskog uzrasta iz naše opštine koji će biti upućeni na petodnevni odmor i oporavak.
DSC_0281

Crveni krst Vojvodine je i ove godine dobio sredstva od resornog pokrajinskog sekretarijata kojima se finansira odmor i oporavak za 32 dece iz socijalno ugroženih porodica u osam vojvođanskih opština. Među tih osam opština nalazi se i Opština Opovo iz koje se na odmor upućuje četvoro dece uzrasta peti i šesti razred osnovne škole. Odmor je organizovan u odmaralištu Crvenog krsta Bačka Palanka „Bagremara“ u periodu od 01. do 05 avgusta. Smeštaj, ishranu, zdravstvenu zaštitu, vaspitače, edukativne i zabavne aktivnosti obezbeđuje Crveni krst Vojvodine, dok je prevoz dece do Bačke Palanke i poklon pakete finansirala Opština Opovo.
DSC_0283

U kabinet predsednika opštine deca su došla u pratnji poverenice Crvenog krsta Opovo Ivanke Petrov, koja je predsednika opštine upoznala sa decom i obavestila detaljnije o celoj akciji. Zoran Tasić je deci poželeo srećan put i ugodan boravak u odmaralištu, uz napomenu da očekuje povratnu informaciju o njihovim utiscima kada se vrate. Neposredno pred odlazak, od lokalne organizacije Crvenog krsta Opovo deca su dobila „džeparac“, kao i lično od predsednika opštine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije