Dragan Brusin i Opovački tamburaši: VOJVODINA MOJA RODNA GRUDA

27/07/2016

VOJVODINA MOJA RODNA GRUDA
Opovo, 27. jul 2016;

Ako ništa drugo, mesec jul ćemo zapamtiti po kreativnosti opovačkih muzičara. Danas je na YouTube kanalu objavljen još jedan autorski video klip – singl, ovog puta Dragana Brusina i Opovačkih tamburaša.
Pesma čiji je naslov „Vojvodina moja rodna gruda“ autorski je prvenac Dragana Brusina iz Opova, a pesmu je snimio u saradnji sa orkestrom Opovački tamburaši. Tekst pesme napisao je Dragan Brusin, dok su se kao kompozitori i aranžeri, pored Brusina zajednički potpisali Dušan Kovač i Nenad Konstantinov.
Lokalnom muzičkom auditorijumu Dragan Brusin nije nepoznato ime. Sedamdesetih godina prošlog veka, Brusin je svirao bas u više rok grupa iz Čente, Barande i Opova, od kojih su najpoznatije Hirošima Exspress i Osmeh. Kasnije se posvećuje tradicionalnim muzičkim pravcima i dugo nastupa kao kontrabasista u Opovačkim tamburašima.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije