Kante za odlaganje smeća: MONTAŽA NOVIH KANTI U OPOVU

18/07/2016

MONTAŽA NOVIH KANTI U OPOVU
Opovo, 18. jul 2016;
Nakon postavljanja novih kanti za odlaganje smeća tokom aprila u Sefkerinu, Barandi i Sakulama, projekat se tokom jula nastavio montažom kanti u Opovu. U pitanju je projekat čiji su partneri Pokrajinski sekretarijat za urnbanizam i zaštitu životne sredine i Opština Opovo. Pokrajinski sekretarijat je u realizaciji projekta učestvovao sa 480.000 dinara, dok je lokalna samouprava u okviru svog dela uložila 300.000 dinara.
41705

Konkursom javne nabavke za najpovoljnijeg ponuđača izabrana je renomirana firma Korali d.o.o. Kraljevo, inače jedan od najvećih proizvođača gradskog mobilijara na Balkanu. Izvođač radova, koji se satoje u betoniranju osnova i montaže kanti, je JP „Mladost Opovo.
41707

Prema rečima direktora JP „Mladost“ Dragana Živkovića, u narednom periodu planira se montaža još oko dvadesetak kanti na Sportsko rekreativnom centru u Opovu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije