Školska radionica za decu i roditelje: UNAPREĐIVANJE RADA I POSTIGNUĆA UČENIKA, RODITELJA I ZAPOSLENIH

16/07/2016

UNAPREĐIVANJE RADA I POSTIGNUĆA UČENIKA, RODITELJA I ZAPOSLENIH
Opovo, 15. jul 2016;
U prostorijama Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Opovu održana je radionica za decu i roditelje na temu unapređivanja rada i postignuća kako učenika, tako i roditelja i zaposlenih u školi.
41702

Tokom radionice, učesnici su se podsetili koje su to odgovornosti i obaveze, istakli ono što je bilo posebno lepo i značajno u prošloj školskoj godini i napravili plan za buduću saradnju kako bi od početka školske godine zajedničkim snagama uticali na to da đaci budu što uspešniji.
41701

Ovom prilikom podeljena je polovna garderoba, obuća i higijenski paketi, koje su nam donirali Udruženje “Dobra vila za vas” i Dečiji boravak “Bajka” iz Beograda.
– I u sledećoj školskoj godini nastavićemo da širimo mrežu donatora, kako bismo deci iz osetljivih grupa omogućili bezbrižnije detinjstvo, izjavila je povodom održavanja današnje radionice koordinator projekta pedagoški asistent Lidija Cvijović.
41695

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije