Logorovanje na Dunavu 2016 besplatno: LOKALNA SAMOUPRAVA I AGROS FINANSIRAJU UČENIKE

08/07/2016

LOKALNA SAMOUPRAVA I AGROS FINANSIRAJU UČENIKE
Opovo, 08. jul 2016;
Nakon saopštenja Osnovne škole „Dositej Obradović“ i Aktiva nastavnika fizičkog vaspitanja u vezi prijava za učešće dece u projektu Aktivni raspust – Logorovanje na Dunavu 2016, uključili su se Opština Opovo i Agros d.o.o. Opovo – Hotel „Stari Banat“, koji će finansirati kompletne troškove projekta.
Osnovna škola „Dositej Obradović“ i Aktiv nastavnika fizičkog vaspitanja, zahvaljuju se lokalnoj samoupravi i Agrosu na razumevanju i lepom gestu sa njihove strane.
Vreme ralizovanja logorovanja je od 11. do 16. avgusta na lokaciji Belegiška. Predviđeno je da se logorovanje održi u dve trodnevne smene a u jednoj smeni može da boravi 25 učenika i 5 vaspitača. Zainteresovani učenici će se prijavljivati na posebnu e-mail adresu (logorovanjeopovo@gmail.com), a prednost imaju odlični učenici i učenici koji su imali rezultate na školskim takmičenjima (iz svih predmeta).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije