Galenika Fitofarmacija – Agros doo Opovo: DAN POVRĆA U OPOVU

07/07/2016

DAN POVRĆA U OPOVU
Opovo, 07. jul 2016;
Najveći domaći proizvođač – formulater sredstava za zaštitu bilja na bazi generičkih aktivnih materija visokih kvaliteta Galenika – Fitofarmacija AD Zemun, danas je u Opovu, drugu godinu za redom, organizovala tradicionalni Dane polja na temu povrtarstva, čiji je domaćin bila opovačka firma Agros d.o.o. Opovo.
U Hotelu „Stari Banat“, gde je bilo mesto okupljanja pristigli su saradnici i korisnici proizvoda Galenike – Fitormacija, predstavnici brojnih firmi i individualni proizvođači povrća iz cele Srbije.
DSC_0284
Prisutnim gostima prvo se obratila direktorka sektora primene i prodaje Galenike Brankica Trifunović Tišma, koja je izrazila zadovoljstvo što se Dan povrća i ove godine organizuje u Opovu i Hotelu „Stari Banat“, gde imaju vrhunske uslove za održavanje ovog skupa. Okupljene je pozdravio i predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je poželeo uspešan rad skupu i istakao domaćina, firmu Agros d.o.o. Opovo, kao predvodnika privrednog razvoja naše opštine. Ispred Agrosa prisutne je pozdravio Radomir Savić, koji je predstavio kapacitete i proizvodnju firme i upoznao okupljene sa planom obilaska terena.
DSC_0282
Nakon pozdravnih i uvodnih reči učesnici skupa su obišli proizvodnju Agrosa na lokalitetima Proletno i Livade u KO Baranda gde su stručnjaci Galenike, poljoprivredni inženjer zaštite bilja Stanoje Branković  i poljoprivredni inženjer ratrstva Rade Đekić, predstavili galenikine proizvode na neposrednom primeru uzgajanja krompira, luka, šargarepe, boranije, kukuruza šećerca i rasada brokolija. Govorilo se o aktuelnim ovosezonskim problemima i rešavanju istih.
Po povratku u Opovo za učesnike skupa priređen je ručak i druženje.
DSC_0264 DSC_0247 DSC_0246

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije