Atletika – Prvenstvo Vojvodine za starije pionire: DVE MEDALJE ZA SPARTAKOVE ATLETIČARE

04/07/2016

u SPORT

DVE MEDALJE ZA SPARTAKOVE ATLETIČARE
Novi Sad / Avala, 02/03. jul 2016;
U Novom Sadu na stadionu “Karađorđe”, 2. jula održano je Prvenstvo Vojvodine za starije pionire. U trci na 600m nastupila je Tamara Radin, koja je od samog starta krenula svoju trku i bez većih problema pobedila i osvojila zlatnu medalju, sa rezultatom 1:43,70. Da napomenemo da je Tamara još uvek mlađa pionirka.
2. Trka oko Avale

U trci dečaka na 800m Spartak je imao dva predstavnika. Mladen Banovac je osvojio bronzanu medalju, sa rezultatom 2:23,44, a Boris Mojsa, koji je takpđe mlađi pionir, zauzeo je četvrto mesto sa rezultatom 2:24,13.
1. Prvenstvo Srbije za starije pionire

Dan kasnije održana je 42. trka oko Avale. Naši atletičari su uglavnom nastupili u atletskim školama, a ostali atletičari nisu nastupili zato što su imali bitnija takmičanja, a neke tek očekuje. Srebrnu medalju osvojio je Dejan Kusaček. Una Rackov četvrto mesto, Mia Rackov peto mesto, dok su ostali atletičari ostvarili plasmane od 6 do 12 mesta.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije