Poljočuvarska služba: OD OVE GODINE OPŠTINSKI ATAR OBEZBEĐUJE G4S SECURE SOLUTIONS

29/06/2016

OD OVE GODINE OPŠTINSKI ATAR OBEZBEĐUJE G4S SECURE SOLUTIONS
Opovo, 29. jun 2016;
Nakon sprovedenog postupka javne nabavke, izbora izvođača radova i potpisivanja ugovora, danas je ispred zgrade Opštine Opovo predstavljena firma koja će ove godine vršiti poljočuvarsku službu na teritoriji naše opštine.
U pitanju je internacionalna kompanija „G4S Secure Solutions“ sa kojom je potpisan ugovor za vremenski period od pet meseci u vrednosti od 2.106.720 dinara sa uračunatim pdv-om.
DSC_0045

Predstavnike firme i poljočuvare primio je predsednik opštine dr Zoran Tasić koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo zbog uspostavljanja saradnje sa renomiranom firmom u oblasti obezbeđenja i zaštite.

– Očekujem da ćemo kroz rad ove poljočuvarske službe uspeti da maksimalno zaštitimo imovinu naših građana, njihovih useva, ali odoravanje poljskih puteva – lenija, eventualnih požara prilikom paljenja žetvenih ostataka, kao i uzurpacije državnog zemljišta i svega što u prethodnom periodu nije rađeno. Očekujem i da građani svojim aktivnostima, odnosno da svojim pravovremenim reakcijama u adekvatnim situacijama učestvuju i pomognu u radu poljočuvarske službe, izjavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.
DSC_0050

I direktor regionalne kompanije „G4S Secure Solutions“ Mile Bosančić zadovoljan je postignutom saradnjom sa Opštinom Opovo.

– Naša kompanija ima svetski renome u industriji obezbeđenja i zaštite, a što se tiče poljočuvarskih službi pokrivamo bukvalno 90% Vojvodine. Imamo najkvalitetniji kadar, radimo po svim zakonskim regulativama i mislim da ćemo imati jako dobru saradnju sa Opštinom Opovo, koja će, nadam se biti dugogodišnja, rekao je povodom predstavljanja kompanije regionalni direktor G4S Mile Bosančić.
DSC_0048

Poljočuvarska služba startovala je sa radom 24. juna, a prema postignutom ugovoru angažovano je i pet radnika (četiri poljočuvara i koordinator) sa teritorije naše opštine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije