Aktiv žena Opovo: PRIJEM POVODOM GODIŠNJICE UDRUŽENJA

28/06/2016

PRIJEM POVODOM GODIŠNJICE UDRUŽENJA
Opovo, 28. jun 2016;
Povodom tri godine od registracije udruženja, Aktiv žena Opovo organizovao je svečani prijem u svojim prostorijama. Pored članica udruženja na današnjoj proslavi prisustvovale su predstavnice ženskih udruženja iz Sakula i Pančeva, predsednik opštine dr Zoran Tasić, inspektorka za zaštitu životne sredine Opštinske uprave Opovo Marina Mitrović, predstavnik firme „Brantner otpadna privreda“ Lazar Ružić, koja je jedan od sponzora udruženja, predstavnici Hotela „Stari Banat“, kao i drugi brojni prijatelji Aktiva žena Opovo.
DSC_0031

Prilikom obraćanja prisutnima, predsednica Aktiva Zorica Ugrinov govorila je o svakodnevnim aktivnostima udruženja, njihovom kreativnom radu i izradi prepoznatljivih turističkih artikala sa oznakom našeg kraja i brojnim nastupima na tv stanicama i etno festivalima, sajmovima i bazarima širom Srbije ali i u inostranstvu (Budimpešta, Mađarska). Ona je posebno istakla afirmativnu ulogu koju udruženje ima predstavljajući svoju opštinu.
DSC_0017

– Sve ove godine dobijamo značajnu podršku od lokalne samouprave bez koje bi smo se teško finansirali i nadamo se na obostranu korist, da će se ta saradnja nastaviti i u budućnosti, rekla je Zorica Ugrinov.
DSC_0018 DSC_0015

Naravno, kao i uvek kada su u Aktivu žena Opovo neke svečanosti u pitanju, na astalu je bilo raznih slanih i slatkih specijaliteta banatske tradicionalne kuhinje koje su članice pripremile povodom ove svečanosti.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije