Preuzimanje prazne ambalaže od pesticida: NA TERITORIJI NAŠE OPŠTINE ODAZVAO SE 121 POLJOPRIVREDNIK

28/06/2016

NA TERITORIJI NAŠE OPŠTINE ODAZVAO SE 121 POLJOPRIVREDNIK
Opovo, 28. jun 2016;
Kao što je ranije bilo najavljeno danas su licencirani operateri na teritoriji Opštine Opovo, Idvora i Glogonja preuzimali praznu ambalažu od pesticida.
Na teritoriji naše opštine akciji se odazvao 121 poljoprivrednik i od toga 23 u Sakulama, 12 u Barandi, 37 u Opovu i 49 u Sefkerinu.
DSC_0379

Prema rečima stručnog saradnika za poljoprivredu Opštinske uprave Opovo Milovana Milankova, operater je veoma zadovoljan današnjim odzivom poljoprivrednika, koji u Opštini Opovo zajedno sa Idvorom i Glogonjom  iznosi 287 poljoprivrednika koji su isporučili praznu ambalažu od pesticida. Koliko je to dobar rezultat govori podatak da se na teritoriji Grada Pančeva akciji odazvalo samo 139 poljoprivrednika.
DSC_0373

Nakon predavanja ambalaže donosioci su dobili POTVRDU o predatoj količini. Takve vrste potvrda su obavezujuće u zemljama u okruženju i neophodne su za ostvarivanje prava na programe podsticaja  raspisane od strane Ministarstva poljoprivrede.

Sačuvati praznu ambalažu od pesticida i predati operateru jedini je zakonski ispravan način uklanjanja ambalaže sa poljoprivrednog gazdinstva.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije