XVI Seoska olimpijada Sefkerin 2016: PREKO 200 TAKMIČARA U OSAM DISCIPLINA

21/06/2016

u SPORT

PREKO 200 TAKMIČARA U OSAM DISCIPLINA
Sefkerin, 19. jun 2016;
Propraćena uz lep i sunčan dan, kao i mnoštvo učesnika u mnogobrojnim disciplinama, XVI
Seosku olimpijadu u Sefkerinu otvorio je Mića Živanović predsednik KK Stari Dif iz Beograda.
Olimpijadu je posetio pokrajinski poslanik iz Sefkerina Predrag Ginculj, kao i predsednik Upravnog odbora Sportskog Saveza opštine Opovo Fuad Baba – Alić.
Trcanje u dzaku
Pored domaćih takmičara iz opštine Opovo (Sefkerin, Opovo, Baranda i Sakule) na olimpijadi su učestvovali i gosti iz Beograda – Biciklistički klub „Avalski Soko“; Pančeva – Streličarski klub „Pančevo“; Bora – Sokolsko društvo „Bor“; Šabca – Sokolsko društvo „Šabački Soko“.
Strelicarstvo
Fitnes klub „SMS Fitnes“ iz Pančeva održao je polučasovnu promociju fitnesa za mlade i odrasle. Streličarski klub „Pančevo“ iz Pančeva je pored učešća na olimpijadi održao i jednočasovnu obuku za rad sa lukom i strelom gde je bilo veliko interesovanje prisutnih za ovaj olimpijski sport, pogotovo mladih.
SMS Fitnes prezentacija
Na Olimpijadi su bile zastupljene sledeće discipline:Trke beba do godinu dana;Trke na 200 metara za predškolski i trke na 400 metara za školski uzrast;Pikado – 4. kategorije;Trčanje u džaku – 4. kategorije;Skok u dalj iz mesta – 4. kategorije;Bacanje kamena s’ramena – 1. kategorija;Šutiranje penala – 1. kategorija;Ubacivanje trojki u koš – 1. kategorija.
Direktno učešće na Olimpijadi uzelo je 248. takmičara, za koje je bio organizovan ručak – vojnički pasulj, koji je serviran u školskoj trpezariji.
Predrag Ginculj - Goran Ristić - Ivan Morar Trka beba do godinu dana

 

Sportsko rekreativni klub „SOKO“ Sefkerin

Dragan Ristić

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije