Zabava i muzika: SNIMA SE PRVI SINGL NIKOLE GRUJIĆA

19/06/2016

SNIMA SE PRVI SINGL NIKOLE GRUJIĆA
Opovo, 19. jun 2016;
Prvi singl opovačkog pevača Nikole Grujića, ovogodišnjeg polufinaliste Grand produkcije, snima se ovih dana u Sakulama i Opovu. Tačnije, snimanje prvih scena video spota, odrađeno je juče u Sakulama, dok je današnji set sniman na lokalitetu Čarde „Opava“ u Opovu.
DSC_0242

Radni naslov pesme, čiji je kompletan autor muzike i teksta Nikola Grujić, glasi „Želim da zaboravim“ i u pitanju je numera sporijeg tempa u formi balade.
DSC_0240

Kako nam je tokom pauze na snimanju izjavio, Nikola je veoma zadovoljan kvalitetom pesme i ekipom sa kojom radi video spot, tako da očekuje da će njegov prvi singl naići na dobar prijem kod publike.
DSC_0220

Za produkciju spota zadužen je Studio Music MI, snimatelj je Matija Davidović, a režiju potpisuje, ujedno i producent Miloš Mitrović. Po završetku snimanja na terenu i postprodukcije očekujemo da će se singl Nikole Grujića vrlo brzo emitovati.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije