Lokalna poreska administracija: REPROGRAM ZA PORESKA DUGOVANJA

15/06/2016

REPROGRAM ZA PORESKA DUGOVANJA
Opovo, 15. jun 2016;
Odsek lokalne poreske administracije Opštinske uprave Opovo obaveštava sve poreske obveznike (fizička lica, preduzetnike, pravna lica) koji imaju dospela poreska dugovanja na dan 04.03.2016. godine, a shodno odredbama Zakona o državnoj upravi,  Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji i Zakona o uslovnom otpisu kamata i mirovanju poreskog duga omogućeno je mirovanje glavnog poreskog duga i otpisa pripadajuće kamate na dugovanja po osnovu lokalnih javnih prihoda.
Pravo na mirovanje glavnog poreskog duga obveznik ostvaruje ako izmiruje tekuće obaveze po osnovu lokalnih javnih prihoda. Obveznici koji podnesu zahtev za reprogram zaključno sa 04.07.2016. godine imaju pravo otpisa 100% kamate, a svi zahtevi poreskih obveznika koji stignu u lokalnu poresku administraciju posle ovog datuma i ukoliko ispunjavaju uslove reprograma otpisuje se 50% pripadajuće kamate.
Za sva pitanja, možete se obratiti lokalnoj poreskoj administraciji na kontak telefon 681-666.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije