Uređenje ulica: GREBANI ASFALT ZA BANATSKU ULICU U SAKULAMA

15/06/2016

GREBANI ASFALT ZA BANATSKU ULICU U SAKULAMA
Sakule, 15. jun 2016;
Nakon uređenja ulice Nestorov Stevana u Sefkerinu, radovi na nasipanju i ugradnji grebanog (struganog) asfalta nastavljaju se u Sakulama. U dužini od 200 metara deo kolovoza Banatske ulice pokriven je grebanim asfaltom.
IMG_0986

Radove koje je organizovala i finansirala lokalna samouprava i Mesna zajednica Sakule, izvodi preduzeće „RAS Inženjering“ iz Beograda, a radovi su koštali nešto manje od 500.000 dinara.

Povodom uređenja dela Banatske ulice u Sakulama, Tasić je najavio da će ovo leto biti radno i da će se radovi koji su započeti tokom izborne kampanje nastaviti punim intenzitetom, bez obzira na zlonamerne izjave opozicije.
IMG_0988

– Ovim pokazujemo da nam je bitno svako selo u našoj opštini, svaka mesna zajednica, svaka ulica, svaka kuća i svaka porodica. Želimo da svojim radom pokažemo da možemo bolje, da možemo više i da poverenje koje nam je narod ukazao moramo i da opravdamo. Želimo da najveći deo svog manadta provedemo na terenu sa građanima, jer jedino tako možemo da osetimo kako žive, šta im je potrebno i kako možemo da im pomognemo, poručio građanima predsednik opštine dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije