Građevinski radovi: UREĐENJE ULICA U SEFKERINU

10/06/2016

UREĐENJE ULICA U SEFKERINU
Sefkerin, 10. jun 2016;
[vsw id=”DlM-qiSRD9w” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

Nakon građevinskih radova tokom aprila i maja meseca, koji su se sastojali od asfaltiranja ulica u Sakulama i Sefkerinu i krpljenja udranih rupa u Barandi i Opovu, lokalna samouprava je započela sa sprovođenjem nove faze građevinskih radova.
DSC_0061

Danas je izvršeno uređenje sefkerinske ulice Nestorov Stevana u vidu nasipanja grebanog asfalta u dužini od oko 320 metara, a radove su obišli funkcioneri lokalne samouprave i mesne zajednice.

– Kao što smo i obećali tokom predizborne kampanje, nastavljamo sa uređenjem ulica na teritoreiji naše opštine. Konkretno ova investicija je realizovana u saradnji sa preduzećem „Javni putevi Srbije“, gde je lokalna samouprava platila samo pdv, izjavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić, dok su radovi finansirani iz opštinskog budžeta preko Mesne zajednice Sefkerin u visini od 500.000 dinara.
DSC_0063

Tasić ističe da se dobrom organizacijom i minimalnim sredstvima može puno toga uraditi i građanima omogućiti kvalitetnije uslove života.

Današnji radovi u ulici Nestorov Stevana izazvali su veliko interesovanje građana koji žive u ovoj ulici i njihovi utisci su izuzetno pozitivni, jer kako ističu, decenijama je ovaj deo Sefkerina u zimskom i kišnom periodu bio gotovo neprohodan.
DSC_0066

Nakon Sefkerina projekat uređenja ulica i nasipanja grebanog asfalta se nastavlja u Sakulama, Barandi i Opovu, a realizacija će krenuti nakon potpisivanja ugovora sa Putevima Srbije, najavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije