Kabinet predsednika opštine: „OTVORENA VRATA“ ZA GRAĐANE OPŠTINE

03/06/2016

„OTVORENA VRATA“ ZA GRAĐANE OPŠTINE
[vsw id=”fha0dANPX4k” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Opovo, 03. jun 2016;
Simbolično nazvana „Otvorena vrata“, nastavlja se praksa u kojoj predsednik opštine u svom kabinetu prima građane u cilju rešavanja njihovih problema. Dijapazon problema koje građani iznose je širok ali su uglavnom u okviru socijalne i zdravstvene oblasti. U zavisnosti od zakonske regulative, neke od njih lokalna samouprava direktno rešava, a za one za koje nisu u njenoj nadležnosti, lokalna samouprava i predsednik opštine kontaktiraju nadležne institucije i građane upućuje na njih.
DSC_0065

Tim povodom predsednik opštine dr Zoran Tasić razgovarao je sa novinarskom ekipom Glasa Opova. Predsednik opštine je istakao značaj ove prakse u smislu da izvršna vlast mora održavati neposredan kontakt sa građanima, posebno sa onima koji imaju ozbiljne životne probleme. Takvih problema je mnogo i konačno je vreme da se građani mogu direktno obratiti predsedniku opštine, rekao je dr Zoran Tasić.

U razgovoru sa građanima, koji su danas izneli svoje probleme predsedniku opštine, čuli smo dosta pohvala za praksu „Otvorenih vrata“, kao i načinu na koji se rešavaju njihovi problemi.

Praksa „Otvorenih vrata“ obavlja se svakog petka od 8:00 – 12:00 časova, a zainteresovani građani se za prijem kod predednika opštine mogu prijaviti pozivom na broj telefona 013 / 681 – 091, nakon čega će im biti zakazan termin.

Razgovor sa predsednikom opštine i anketu sa građanima možete pogledate u našem video prilogu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije