Postrojenje za preradu vode: SERVISIRANJE SISTEMA POČETKOM MAJA

21/04/2016

SERVISIRANJE SISTEMA POČETKOM MAJA
Opovo, 21. april 2016;
Dugo očekivano i ranije već najavljivano servisiranje sistema postrojenja za preradu vode u Opovu sada je već izvesno i sprovešće se od 2. maja, izjavio je danas za Glas Opova vd direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković.
23252

– Samo u proteklih par nedelja imali smo nekoliko havarija od kojih se najozbiljnija dogodila u noći između četvrtka i petka (8. april) kada su eksplodirale dve baterije kondenzatora. Na sreću, vrlo brzo smo rad preusmerili na ostale dve, tako da građani to nisu puno osetili, rekao je Živković.

Po njegovim rečima fabrika vode je u kritičnom stanju, a uzrok tome je dugogodišnje neservisiranje sistema za vreme prethodne opštinske administracije. Živković navodi da je u saradnji sa aktuelnom lokalnom samoupravom, koja je imala sluha za nastale probleme i njihovo rešavanje, uspostavljen kontakt sa austrijskom firmom GWT, koja je postavila i pustila u rad sistem, u međuvremenu je pronađen „zajednički jezik“ što je rezultiralo obnovom saradnje. Inženjeri i stručnjaci GWT u Opovo dolaze 2. maja kada će početi radovi na kompletnom servisiranju i zameni filterske ispune.
40616

– Ceo poduhvat koštaće lokalnu samoupravu oko 6 miliona dinara, a da su se servisi radili redovno i na vreme, trošak bi sigurno bio duplo manji, smatra vd direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije