JP Mladost radovi u Barandi: ČESMA, PARKING I PRILAZI KOD GROBLJA, INSTALIRANJE RASVETE U CENTRU

20/04/2016

ČESMA, PARKING I PRILAZI KOD GROBLJA, INSTALIRANJE RASVETE U CENTRU
Baranda, 20. april 2016;
Radnici Javnog preduzeća „Mladost“ Opovo intenzivno sprovode radove na mini projektima u Barandi. Pored već nešto ranije izgrađene česme i betoniranog parkinga na ulazu u baranđansko groblje, danas su izvršeni radovi na tamponiranju prilaza groblju kako bi se građanima olakšao pristup. Radovi su finansirani zajedničkim ulaganjem lokalne samouprave i JP „Mladost“ Opovo.
DSC_0308

Po rečima vd direktora JP „Mladost“ Opovo Dragana Živkovića, koji je danas obišao radove, u planu je izgradnja ograde oko groblja i uređenje staze kroz groblje.
DSC_0304

Pored uređenja groblja, radnici Mladosti su danas završili radove na instaliranju rasvete na centralnom placu u Barandi. Postavljeno je 11 novih led sijalica i to pet oko škole i šest između pijace i crkve, a istovremeno su za rad osposobljeni reflektori oko sportskih terena. (Č.V.)
DSC_0312

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije