Asfaltiranje ulica: ASFALT ZA NUŠIĆEVU ULICU U SAKULAMA

16/04/2016

ASFALT ZA NUŠIĆEVU ULICU U SAKULAMA
Sakule, 16. april 2016;
Povodom asfaltiranja dela Nušićeve ulice, danas su radove obišli načelnik Južnobanatskog upravnog okruga dr Zoran Tasić, predsednik opštine Miloš Markov, predsednik Saveta mesne zajednice Sakule Milorad Ješin i opštinski većnik Jovan Marjanović.
DSC_0151

U pitanju su poprečni delovi Nušićeve ulice prema pašnjaku Plandište. Građani ovog dela Sakula, masovno su izašli na ulicu, a sa njima su razgovarali predstavnici lokalne samouprave. Prisutni građani su izrazili veliko zadovoljstvo što se njihov deo ulice konačno asfaltira. Oni su rekli da je ovaj deo Sakula decenijama zapostavljen od strane opštine i da je ovo prvi put da lokalna samouprava ulaže u njihov kraj.
DSC_0148

Bez obzira na njihova zapažanja i konstatacije, mogli smo se uveriti da građani ovog dela Nušićeve ulice izuzetno uredno održavaju svoje okućnice koje se redovno kose, a pored toga imaju i veoma uredno igralište za decu gde se nalaze dve stare košarkaške konstrukcije koje su sami rekonstruisali nakon što su ih dobili od strane škole, a posredstvom Mesne zajednice Sakule.
DSC_0158

– Sredstva za asfaltiranje obezbedili smo pre svega velikom uštedom u opštinskom budžetu tokom prvog kvartala tekuće godine. Smanjili smo sve one troškove koji nam nisu neophodni, a uključujući tu i putne troškove, troškove reprezentacije i slično. Racionalnim korišćenjem budžeta i već pomenutom uštedom, formirala se određena suma novca koju smo iskoristili za asfaltiranje gde je to zaista najpotrebnije, rekao je povodom današnjeg asfaltiranja predsednik opštine Miloš Markov.
DSC_0111

Načelnik Južnobanatskog upravnog okruga i predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo dr Zoran Tasić ističe potrebu da se pomogne najugroženijim socijalnim grupama i unapredi infrastruktura na mestima gde se to do sada nije radilo.

– Nakon Nušićeve ulice u Sakulama, radovi na asfaltiranju još jedne ulice ovih dana uradiće i u Sefkerinu, najavio je dr Zoran Tasić.

Izvođač radova je beogradska firma Ras Inženjering Niskogradnja. (Č.V.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije