Pojačan vetar i novi smetovi snega: ZA SAKULE SAMO UZ ORGANIZOVAN PREVOZ SA ULTOVIMA

01/02/2014

ZA SAKULE SAMO UZ ORGANIZOVAN PREVOZ SA ULTOVIMA
20140201_162608 - CopyOpovo, 01. februar 2014;
Po dolasku ekipe koja je danas evakuisala bolesnike koji moraju na hemodijalizu, u cilju obilaska terena i procene situacije,u Sakule su se uz pratnju ultova uputili predsednik opštine Milorad Soldatović i vd direktor JP Mladost Rodoljub Jasić. I pored prethodnog čišćenja bilo je potrebno po nešto više od jednog časa i za odlazak i za povratak.

Zvanično, deonica puta Baranda – Sakule je zatvorena za saobraćaj ali će se saobraćaj ipak odvijati samo u specijalno organizovanim grupama vozila uz pratnju ultova. Onog trenutka kada organizovan prevoz krene, saobraćajnica se 20140201_124349 - Copyzatvara. Organizovani prolazi vrši se u koordinaciji sa Štabom za vanredne situacije Opštine Opovo i JP „Mladost“ Opovo. Iz tog razloga mole se građani da ne kreću samoinicijativno jer je danas već bilo nekoliko slučajeva zaglavljivanja kada je zimska služba morala da interveniše. Organizovan prolaz je danas krenuo oko 16:30h kada se u Sakule uputio kamion PKB Imleka kako bi pokupio prikupljene količine mleka sa sakulskih farmi.

– S obzirom da je poslednjih sati vetar pojačan, a da su vremenski  intervali prolaska čistača Vojvodina puta na regionalnoj saobraćajnici predugi, zimska služba JP „Mladost“ Opovo je preuzela i čišćenje smetova na deonici Opovo – Baranda, izjavio je večeras vd direktor komunalnog preduzeća Rodoiljub Jasić.

20140201_162608 - CopyPrema rečima predsednika opštine i štaba za vanredne situacije Milorada Soldatovića, u zavisnosti od vremenskih uslova, plan je da se od sutra popodne pa sve do ponedeljka ujutro uključi sva raspoloživa mehanizacija u čišćenju puta Baranda – Sakule – Idvor, kako bi se uspostavio putnički i autobuski saobraćaj i radnici i učenici stigli do svojih destinacija.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

najnovije

najčitanije