Sportska infrastruktura: IDEJNO REŠENJE ZA PROJEKAT SPORTSKE HALE U OPOVU

13/04/2016

IDEJNO REŠENJE ZA PROJEKAT SPORTSKE HALE U OPOVU
Opovo, 13. april 2016;
Nakon geomehaničkih ispitivanja i analize tla, projektantska kuća Geoput doo Beograd, izradila je i ponudila četiri idejna rešenja sportske hale u Opovu. U lokalnoj samoupravi načelno su se opredelili za projekat koji predstavlja najoptimalnije i najfunkcionalnije rešenje u smislu da ispunjava finansijske i tehničko – statičke uslove. Kako kažu u lokalnoj samoupravi, u narednom periodu očekuje se precizno usaglašavanje i definisanje projekta po kojem će se sportska hala graditi.
03 vertikalni presek i svlacionice

Projekat hale podrazumeva površinu i infrastrukturu za sve dvoranske sportove – košarku, rukomet, futsal, odbojku i tenis. Sadašnja površine školske sale je 388,7 m², dok bi sa proširivanjem sportska hala imala 1000 – 1200 m². Pored terena infrastrukturu bi činilo šest svlačionica (četiri za ekipe i dve za sudije) i tribine, koje bi bile kombinovane – galerijske (statične) i montažne (pokretne). (Č.V.)
02 tribine 01 sportska hala

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije