Vrtić u Sefkerinu: SKENIRANJE TERENA I ANALIZA PROJEKTA

24/03/2016

SKENIRANJE TERENA I ANALIZA PROJEKTA
Sefkerin, 24. mart 2016;
Potreba za izgradnjom i organizovanjem vrtića u Sefkerinu postoji već dugo vremena, jer za mlađi uzrast radi samo zabavište, predviđeno za decu u predškolskom uzrastu u pripremnom periodu za prvi razred. U pitanju je objekat male površine koji se nalazi u sklopu zgrade osnovne škole.
39754

Tim povodom, objekat i plac osnovne škole obišli su predsednik opštine Miloš Markov, predsednik Saveta mesne zajednice Sefkerin Saša Komarov i direktorka projektantske kuće Geoput Milica Trifković.

– Iskoristili smo prisutvo preduzeća Geoput sa kojim već sarađujemo na izradi projektne dokumentacije za sportsku halu u Opovu, kako bi smo skenirali situaciju na terenu u vezi projektovanja budućeg vrtića u Sefkerinu, izjavio je povodom ovog obilaska Miloš Markov.
39753

Direktorku Geoputa zanimali su statistički demografski podaci, eventualna veličina objekta, lokacija i njegovo okruženje, kao i sve relevantne činjenice koje mogu uticati na projekat.

– Potreba za vrtićem u Sefkerinu je evidentna, obostrana želja postoji, ali se mora uraditi niz predradnji i tu pre svega mislim na skeniranje terena, analize ponuda, kako projekne dokumentacije, tako i izvođenja radova, a zatim i obezbeđivanja sredstava za realizaciju projekta. U svakom slučaju, sačekačemo izveštaj projektantske kuće kako bi smo uradili internu analizu i plan realizacije jednog ovakvog projekta, poručio je predsednik opštine Miloš Markov.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije