JP „Mladost“ Opovo: VODA ZA PIĆE U POTPUNOSTI ISPRAVNA

21/03/2016

VODA ZA PIĆE U POTPUNOSTI ISPRAVNA
Opovo, 21. mart 2016;
Kao i prošle godine, na teritoriji naše opštine pojavila su se nepoznata lica koja vrše analizu pijaće vode po kućama. „Volšebnim“ tehikama oni „dokazuju“ da lokalna voda nije za piće i nude na prodaju  filtere za prečišćavanje vode. JP „Mladost“ Opovo obaveštava građane naše opštine da ovakvi mešetari ponovo obmanjuju javnost jer je voda za piće potpuno ispravna.
Pijaća voda se redovno kontroliše, a analizu svakih 14 dana vrši Zavod za javno zdravlje Pančevo. O ovoj temi smo više puta pisali prethodnih godina kada je Centar za higijenu i humanu ekologiju, Odeljenje higijene Zavoda za javno zdravlje Pančeva, dostavljalo stručno mišljenje o ispravnosti vode u lokalnom vodovodu. U JP „Mladost“ ističu i analize uzorka sirove (neprerađene) vode koja ispunjava sve propisane standarde.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije