Autobuska stanica Opovo: RENOVIRANJE EKSTERIJERA I NOVI POLASCI

14/03/2016

RENOVIRANJE EKSTERIJERA I NOVI POLASCI
Opovo, 14. mart 2016;
Ovih dana radnici JP „Mladost“ Opovo, pored svojih redovnih aktivnosti, bili su angažovani i na uređenju i renoviranju eksterijera autobuske stanice u Opovu. Ofarbane su metalne konstrukcije i bankine, zamenjene i postavljene nove kante za otpatke i poređane reparirane klupe, odnosno sedišta duž perona, za putnike koji čekaju.
DSC_0309

– Osvežili smo prostor i pokušali da ga učinomo funkcionalnijim za korisnike naših usluga, izjavio je povodom ovih radova vd direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković.

Pored ovih radova Živković je istakao u novinu u redu vožnje. Tako je vraćen Lastin polazak, koji je inače ukinut još 1999. godine, iz Beograda za Glogonj u 5:30 časova.
DSC_0312

Direktor JP „Mladost“ je za naredni period najavio više aktivnosti koje će sprovesti naše komunalno preduzeće, kao što je servisiranje fabrike vode, betoniranje staza na groblju, postavljanja saobraćajne signalizacije, subvencionisanja računa za socijalno ugroženih lica, saniranja divljih deponija, o čemu će više reči biti narednih dana.
DSC_0313

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije