Građevinski radovi: ASFALTIRANJE ULICE VUKA KARADŽIĆA U SEFKERINU

09/03/2016

ASFALTIRANJE ULICE VUKA KARADŽIĆA U SEFKERINU
Sefkerin, 09. mart 2016;
Danas, tačno u 13:00 časova, startovali su radovi na asfaltiranju ulice Vuka Karadžića u Sefkerinu, što je izazvalo veliku pozornost građana ove ulice, koji su  izašli ispred svojih kuća. Asfaltiranju, kao finalnoj fazi  prethodili su pripremni radovi, ravnanja i nasipanja trase. Tim povodom početak radova obišli su predsednik opštine Miloš Markov i pokrajinski poslanik Predrag Ginculj.
DSC_0174

– Ovo je prvo asfaltiranje od 2008 godine koje se radi u Sefkerinu i naša strategija je da svakom naselju naše opštine pružimo podjednake uslove, a ovo je samo početak, izjavio je pokrajinski poslanik i šef odborničke grupe SNS u lokalnom parlamentu Predrag Ginculj.
DSC_0164

U pitanju je 320 metara asfalta odnosno 1324 kvadratnih metara. Vrednost projekta je 4,2 miliona dinara sa pdv-om, a izvođač radova je firma Izoteks iz Beograda.

Novim rebalansom budžeta planiramo da opredelimo značajnija sredstva za asfaltiranje ulica, što ćemo u narednom periodu raditi parcijalno, odnosno, ulicu po ulicu, poručio je predsednik opštine Miloš Markov.
DSC_0175

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije