Streljaštvo – Otvoreni kup Stara Pazova: DRUGO MESTO ZA LJUBOMIRA BITEVIĆA

29/02/2016

u SPORT

DRUGO MESTO ZA LJUBOMIRA BITEVIĆA
Sakule, 29. februar 2016;
Streljački klub ,,Jedinstvo,, Stara Pazova, organizovao je 27. februara otvoreni kup, povodom otvaranja sezone na svom strelištu u disciplini olimpijski trap. Vreme nije bilo naklonjeno strelcima jer je duvao jak vetar i bilo je veoma hladno, ali se planirane utakmice neotkazuju već se takmičenje sprovodi.

Takmičar Streljačkog jluba “Stevan Doronjski” iz Sakula Ljubomir Bitević u kvalifikacijama za plej off promasio je samo tri goluba, ali svetska pravila nalazu da se prethodni rezultat ne sabira, već se počinje od nule, tako da je morao da raspucava za prvo mesto po sistemu metak golub. Nakon raspucavanja Bitević je osvojio drugo mesto iza Dragana Đorđevića iz Srpskog Miletića.

Dobri počeci prolećnog takmičenja, a prva prvenstvena utakmica nas ocekuje 19. i 20. marta u Kovilovu gde se standardno puca na 125 plus 25 golubova ili za ekipu na 375 golubova u dva dana. (B.M.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije