Fudbal: BORAC – BSK, OMLADINAC LEPUŠNICA

25/02/2016

u SPORT

BORAC – BSK, OMLADINAC LEPUŠNICA
Sakule / Opovo; 25. februar 2016;
Juče i danas odigrana su dva trening meča u okviru priprema pred prolećni deo prvenstva. U Sakulama je juče odigran meč između domaćeg Borca i BSK Borče, člana Prve lige Srbije. Razlika u rangu i tim sastavljen od profesionalaca uticao je i na rezultat, tako da su gosti pobedili rezultatom 4:1.
39310

Opovčani su dočekali ekipu Lepušnice člana Beogradske zone. Mada zbog nezgodnog termina nije mogao da računa na sve prvotimce, trener Rošulj je i ovog puta izveo kombinovani sastav, a kao i na meču sa čenćanskim Banatom, ponovo je isprobao sva tri golmana.
39304

Za razliku od susreta sa Banatom, Opovčani su danas pružili mnogo bolju partiju, posebno u prvom poluvremenu koje su završili vođstvom od 2:0. Prvo gosti nisu iskoristili jedanaesterac, da bi odmah zatim, iz kontra napada Omladinac preko Markuca poveo sa 1:0. Imali su gosti nakon toga kolosalnu šansu i situaciju ispred golmana jedan na jedan, ali je Milan Šiđanin panterskim refleksom izbio loptu u korner i još jednom pokazao da je njegovim povratkom klub iz Opova mnogo dobio. Drugi gol Opovčani ponovo postižu iz kontra napada kada nakon odlične asistencije Markuca, pogodak postiže Luković.
39307

U drugom poluvremenu mnogo veći pritisak beogradskog zonaša, koji potpuno preokreće rezultat na 2:3. Svojim drugim golom Luković poravnava rezultat, ali se meč ipak završava trijumfom gostiju 3:4, što je više rezultat zamene oba seniorska golmana, umesto kojih je na gol liniju stao još uvek neiskusni kadet Nikola Šiđanin.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije