Humanitarni meč fudbalskih veterana: STARI FUDBALSKI MAJSTORI ZA NAŠU NATALIJU

14/02/2016

u SPORT

STARI FUDBALSKI MAJSTORI ZA NAŠU NATALIJU
Opovo, 14. februar 2016;
Na dan zaljubljenih (Sv. Valentino) ili po Julijanskom crkvenom kalendaru, na dan Svetog Trifuna zaštitnika bračne ljubavi i vernosti, fudbalski veterani iz Opova i Pančeva odigrali su humanitarni meč. Kao što smo već pisali, inicijativa je potekla od veterana Fudbalskog kluba „Omladinac“, koji su na ovaj način želeli da pomognu talentovanoj mladoj fudbalerki iz Opova, Nataliji Drobnjak, koja je od ove sezone član najtrofejnijeg srpskog ženskog fudbalskog kluba Spartaka iz Subotice.
DSC_0111

Natalija sada živi u Subotici i već sa 16 godina priključena je treninzima prvog tima, što je izuzetan uspeh i priznanje.

Učesnici ove utakmice, pojedinačno su dali novčane priloge, a prikupljena sredstva biće prosleđena Nataliji. Ovoj akciji, pridružili su se predsednik opštine Miloš Markov i zamenik predsednika opštine Branko Mihajlović, koji ovog puta nisu bili na terenu u sportskoj opremi, ali su svojim prilozima i prisustvom podržali akciju.

Utakmica je završena nerešenim ishodom 2:2, a golove za Omladinac su postigli Aleksandar Jožika i Pera Radovanov. Ispred kluba veterana, Perica Čačija se zahvalio opštinskim funkcionerima na podršci.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije