Završeno snimanje emisije Znanje – imanje: IZLOŽBA I SVETOSAVSKA PROSLAVA ZA KRAJ

27/01/2014

IZLOŽBA I SVETOSAVSKA PROSLAVA ZA KRAJ

DSC_0292 - CopyOpovo, 27. januar 2014;
Trećim danom na terenu, ekipa RTS-a je danas finiširala snimanje emisije Znanje – Imanje. Nakon petka kada su obišli Opovo i Barandu, novinari i snimatelji naše nacionalne televizije u subotu su posetili Sakule. Snimanje se odvijalo na gazdinstvu Vojkana Prvulja gde su pored domaćina bili prisutni Goran i Nenad Martinov kao partneri u udruživanju oko tzv zelenog prstena. Kao zanimljivost, na ovom snimanju zabeleženo je i teljenje jedne krave. Sakulsko ovčarstvo, kao i manifestaciju Ovčarski dani“ najavio je Srba Stanojev.

DSC_0306 - CopyU nedelju je usledila pauza, a današnjim događajima snimanje je i završeno. U Galeriji „Jovan Popović“ u Opovu izložbe su priredili Aktiv žena Opovo i Udruženje proizvođača povrća, voća, cveća i lekovitog bilja „Lala“, a pored aktera događaja izjavu je dao i predsednik opštine Milorad Soldatović. U kulturnom programu nastupilo je Kulturno – umetničko društvo SM Čigra, kojima su se ubrzo pridružili i ostali učesnici manifestacije, kao i novinarka i urednica emisije Jasmina Nikitović – Stojičić. Na samom kraju, kamerom je zabeležena i Svetosavska akademija održana u svečanoj sali Osnovne škole „Dositej Obradović“.

Emisija Znanje – Imanje, koja je snimana u našoj opštini biće emitovana 2. februara.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije