Svi putevi prohodni: NOVI VUČENI POSIPAČ SOLI

05/01/2016

NOVI VUČENI POSIPAČ SOLI
Opovo, 05. januar 2016;
Mećava, vetar i temperatura ispod nule, koji su obeležili proteklih par dana nisu značajnije poremetili režim saobraćaja na teritoriji naše opštine. Uslovi na regionalnom putu 124, za čije održavanje je nadležan Vojvodina put Pančevo, nisu bili najidealniji ali su bili sve vreme prohodni. Slično je bilo i na lokalnim putevima, autobusi su se redovno saobraćali uz povremeno kašnjenje od 5 – 10 minuta.
DSC_0077

Kamion čistač JP Mladost sa novim vučenim posipačem soli, danas je tokom prepodneva startovao na realciji Opovo – Japanski cvet i Baranda – Sakule – Idvor. Dosadašnji posipač je potpuno rashodovan i nije bio u funkciji, a kako vd direktor JP Mladost Dragan Živković ističe, nabavka novog vučenog posipača soli je prva investicija preduzeća u dužem periodu. Sredstva za nabavku obezbeđena su iz budžeta Javnog preduzeća Mladost.
DSC_0078

Inače, u poslednjih mesec dana radnici Mladosti imali su nekoliko većih intervencija na saniranju nekoliko ozbiljnih havarija na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži. Velika havarija na kanalizacionoj mreži u vidu začepljenja izazvana je zbog betoniranja šahta na sportsko – rekreativnom centru u Opovu. Havarija je sanirana uz zamenu fekalne pumpe. Takođe, velika havarija se dogodila i u Barandi na glavnom vodu vodovodne mreže gde je urađen ispust i izvršeno ispiranje mreže. Havarije na vodovodnoj mreži manjeg obima, nažalost, veoma su česte, tako da su dežurne ekipe i danas na terenu radi njihovog saniranja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije