Pretpraznična kupovna groznica: BADNJACI, ŽITO, SUVE ŠLJIVE

05/01/2016

BADNJACI, ŽITO, SUVE ŠLJIVE
Opovo, 5.januar 2016
Pretpraznična kupovna groznica ne jenjava,tek što se izašlo iz novogodišnjih pazara i kupovina, počinje novi napad na novčanike ionako istrošenog i iznemoglog srpskog kupca.
Tradicionalno uoči Božića i Badnjeg dana, domaćini i domaćice pripremaju potrepštine za doček velikog pravoslavnog praznika. Za ovu priliku dobro su se pripremili trgovci i oni koji žele da zarade dodatno.
Pred marketima u Opovu mnoštvo raznovrsne robe, od ukrasa, svećica, lampica, tu su i žito po cenama koje variraju od 100 do 150 dinara, isto toliko koštaju i badnjaci, hrastove grančice ukrašene raznim detaljima.
IMG_0040
Kupuju se celi prasići, zatim zamrznuta i sveža riba, suve šljive sa košticom po ceni od 280 dinara, suve smokve od 600 dinara po kilogramu itd, orasi i sve što ide uz to .
U svakom slučaju, za praznike neće faliti, a posle, počinje najduži mesec u godini.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije